Skip to content

CapMan Real Estate irtautuu toimistokiinteistöstä Kööpenhaminassa

03/01/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                        3.1.2017 klo 12.15

CapMan Real Estate irtautuu toimistokiinteistöstä Kööpenhaminassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on myynyt Kööpenhaminan länsipuolella Flintholmissa sijaitsevan Finsensvej 86 -toimistokiinteistön tanskalaiselle KFI Erhvervsdrivende -rahastolle. CapMan sijoitti 5,474 neliömetrin suuruiseen toimistokiinteistöön vuonna 2015.

”Tämä irtautuminen on hyvä esimerkki siitä, kuinka toteutamme lisäarvostrategiaamme mutta joustamme tarvittaessa tilanteen mukaan. Flintholm on houkutteleva toimistoalue Frederiksbergin kunnassa Kööpenhaminassa ja toimistotiloille on ollut hyvin kysyntää. Olemme omistusaikanamme pidentäneet menestyksekkäästi kiinteistön vuokrasopimuksia. Ajoitus irtautumiselle on täydellinen”, kommentoi CapMan Real Estaten senior partner Torsten Bjerregaard.

CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Omalta pääomaltaan 273 miljoonan euron suuruinen rahasto perustettiin vuonna 2013. Irtautuminen on rahaston seitsemäs.

Lisätietoja:
Torsten Bjerregaard, senior partner, CapMan Real Estate, p. +44 7715 772 554
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.