Skip to content

CapMan Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

27/03/2017

CapMan Oyj Pörssitiedote 27.3.2017 klo 9.15

CapMan Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund on ilmoittanut jättävänsä yhtiön toimitusjohtajan tehtävät. Hän jatkaa toimitusjohtajana siihen asti, kunnes CapManin hallitus on valinnut hänelle seuraajan. 

”CapMan on pörssiyhtiönä vahvassa kunnossa ja olemme viimeisen vuoden aikana saavuttaneet useita strategisia tavoitteitamme. Elokuussa 2013 alkaneella toimitusjohtajakaudellani olemme nostaneet CapManin markkina-arvon noin kolminkertaiseksi ja osakkeenomistajan vuotuinen tuotto on ollut selvästi yli 20 prosenttia. Strategisesti tärkeä askel eli Norvestian hankinta on onnistuneesti maalissa. Nyt on hyvä hetki siirtyä uusiin tehtäviin. Oma mielenkiintoni tulevien tehtävien osalta liittyy pääomasijoittajan perusosaamiseen eli omistaja-arvon kasvattamiseen sekä listatuissa että listaamattomissa yrityksissä”, toteaa Heikki Westerlund.

Westerlund on lupautunut jatkamaan CapManin vähemmistösijoituksiin keskittyvän sijoitusalueen eli Growth Equityn neuvonantajana.

”Haluan kiittää Heikkiä lämpimästi koko hallituksen puolesta hänen tinkimättömästä panoksestaan CapManin hyväksi”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Andreas Tallberg. ”Haemme nyt CapManille uutta toimitusjohtajaa, jonka osaamisprofiili sopii CapManin strategiaan erikoistuneena omaisuudenhoitajana.”

Lisätietoja:
Andreas Tallberg, hallituksen puheenjohtaja, CapMan Oyj, p. 040 700 2252
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 559 6580

 

CAPMAN OYJ
HALLITUS

 

JAKELU
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan Oyj
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.