Skip to content

CapMan Real Estate irtautuu Original Sokos Hotel Seurahuoneesta Kotkassa

16/03/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote        16.3.2017 klo 11.00

CapMan Real Estate irtautuu Original Sokos Hotel Seurahuoneesta Kotkassa

CapMan Hotels RE Ky -rahasto on myynyt Kotkan Keskuskatu 21:ssä sijaitsevan Original Sokos Hotel Seurahuoneen kiinteistön kokonaisuudessaan kiinteistön vuokralaiselle Kymen Seudun Osuuskauppa Oy:lle. Kauppa toteutui 15.3.2017.

”Omistusaikanamme olemme toteuttaneet kiinteistössä useita mittavia uudistushankkeita. On hienoa, että kiinteistön vuokralainen haluaa nyt jatkaa tätä kehitystyötä uutena omistajana”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri Pirjo Ojanperä.

”Tehty kauppa viestii Kymen Seudun Osuuskaupan vahvasta uskosta sekä Kotkan että kyseisen liikepaikan vetovoimaan. Kiinteistön siirtyminen KSO:n omistukseen tekee tulevien kehittämistoimien toteuttamisesta ja aikatauluttamisesta entistäkin tehokkaampaa”, kertoo Kymen Seudun Osuuskaupan toimitusjohtaja Jouko Vehmas.

CapMan Hotels RE Ky -rahasto perustettiin vuonna 2008, ja se hallinnoi 38 hotellikiinteistöä Suomessa ja Ruotsissa. Rahastossa olevia kiinteistökohteita ovat muun muassa Helsingin keskustassa sijaitsevat hotellit Crowne Plaza ja GLO Hotel Art.

Lisätietoja antaa:
Pirjo Ojanperä, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 388 3306

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.