Skip to content

CapMan julkaisee tammi-maaliskuun 2017 osavuosikatsauksen torstaina 4.5.2017

21/04/2017

CapMan Oyj pörssitiedote 21.4.2017 klo 8.30

CapMan julkaisee tammi-maaliskuun 2017 osavuosikatsauksen torstaina 4.5.2017

CapMan Oyj julkaisee osavuosikatsauksen ajalta 1.1.-31.3.2017 torstaina 4.5.2017 n. klo 12.00. Yhtiö esittelee vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen tuloksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen torstaina 4.5.2017 klo 15.00 alkavassa sijoittajille, analyytikoille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin toimistossa osoitteessa Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki.

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön verkkosivuilla tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen linda.tierala@capman.com.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Linda Tierala, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

CAPMAN OYJ
Linda Tierala
päällikkö, viestintä ja IR

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan 
www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.