Skip to content

CapMan Real Estate myy kauppakeskus Entressen

10/04/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                            10.4.2017 klo 16.15

CapMan Real Estate myy kauppakeskus Entressen

CapMan Real Estate I -rahasto on myynyt Espoon keskuksessa sijaitsevan kauppakeskus Entressen Barings Real Estate Advisersin hallinnoimalle rahastolle. Irtautuminen on vuonna 2005 perustetun rahaston 31. Rahastossa on irtautumisen jälkeen jäljellä neljä kohdetta.   

”Olemme erittäin iloisia, että olemme löytäneet uuden omistajan Entresselle, joka on omistusaikanamme kehittynyt alueen olohuoneeksi. Kauppakeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon keskuksen kasvavalla alueella ja vain 300 metrin päässä vilkkaasta juna-asemasta. Entressen yhteydessä on laajan liike- ja palveluvalikoiman lisäksi myös päivittäistavarakauppa, kuntosali ja Espoon kaupunginkirjasto. Kauppakeskusten ja vähittäistavaraliikkeiden toimintaympäristöt ovat muuttuneet huomattavasti Entressen ostohetkestä vuonna 2007. Voimme kuitenkin olla tyytyväisiä, että Entressen käyttöaste on pysynyt hyvällä tasolla”, sanoo CapMan Real Estaten partneri Kalle Myllymäki.

Entressen 9 750 neliömetrin vuokrattavasta pinta-alasta liiketilaa on 9 080 neliömetriä ja toimisto-, varasto- tai muussa käytössä olevaa tilaa on 670 neliömetriä. CapMan Real Estate I -rahasto sijoitti rakennusvaiheessa olevaan Entresseen vuonna 2007. Entresse avattiin vuonna 2008.

 

Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, puh. 020 720 7618
Hanna Rauhala, Director, Transactions & Leasing Finland, Barings Real Estate Advisers Europe LLP, puh. +358 400 297 312

 

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.