Skip to content

CapMan Real Estate irtautuu Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevasta toimistokiinteistöstä

02/05/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                2.5.2017 klo 9.45

CapMan Real Estate irtautuu Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevasta toimistokiinteistöstä

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on myynyt Plaza Preston, Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan 6 000 neliömetrin modernin toimistokiinteistön, eQ:n hallinnoimalle kiinteistörahastolle.

CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoitti Plaza Prestoon lokakuussa 2014. Kiinteistö on osa Gate8 Business Park -toimitilakokonaisuutta ja se on valmistunut vuonna 2001.

”Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseemme. Omistusaikana olemme toteuttaneet liiketoimintasuunnitelmamme kasvattamalla kiinteistön vuokrausastetta 94 prosenttiin ja pienentämällä ylläpitokustannuksia. Ajankohta myynnille on erinomainen”, sanoo CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.

Vuonna 2013 perustettu 273 milj. euron suuruinen CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. KOy Plaza Presto on CapMan Nordic Real Estate -rahaston kahdeksas irtautuminen.

Lisätietoja:
Juhani Erke, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 549 5104

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.