Skip to content

CapMan Nordic Real Estate ostaa asuinkiinteistön Aarhusin keskustasta

26/06/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote               26.6. 2017 klo 9.00

CapMan Nordic Real Estate ostaa asuinkiinteistön Aarhusin keskustasta

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on ostanut asuinkiinteistön, joka sijaitsee Fredriks Allé 75:ssa Aarhusin keskustassa. Kiinteistö sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemasta ja Bruun Gallery -ostoskeskuksesta.

Frederiks Allé on 1800-luvulla rakennettu ja kooltaan 3 602 neliömetriä. Se koostuu yhteensä 29 vuokratusta asuinkiinteistöstä ja pohjakerroksessa toimivasta liikekiinteistöstä. Kauppa toteutetaan yhteistyössä paikallisen hallinnointiyhtiön Crescendo A/S:n kanssa.

”Olemme iloisia tästä lisäyksestä entuudestaan vahvaan asuntosalkkuumme Tanskassa. Tanskan asuinkiinteistömarkkinoilla, erityisesti keskeisillä paikoilla sijaitsevissa kiinteistöissä kuten Aarhus, on arviomme mukaan vielä potentiaalia. On myös ilo saada tehdä yhteistyötä vahvan paikallisen kumppanimme Crescendon kanssa, jonka kanssa oletamme tekevämme saman tyyppisiä järjestelyjä tulevaisuudessa”, kommentoi Tanskan CapMan Real Estaten managing partner, Torsten Bjerregaard.

”Frederiks Allén sijainti lähellä päärautatieasemaa ja Bruun Galleryn kauppakeskusta on erinomainen. Jatkamme kiinteistön uudistamista ja kehittämistä kokonaisuudessaan tulevaisuudessa. Olemme lisäksi iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä kansainvälisen pääomasijoitusrahaston CapMan Nordic Real Estaten kanssa”, sanoo Crescendo A/S:n toimitusjohtaja, Bo Helligsoe.

Bech Bruun toimi järjestelyssä pääasiallisena lakiasiaintoimistona, minkä lisäksi Danske Bank tarjosi kaupalle pankkirahoituksen.

Frederiks Allé 75 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston 20. sijoitus ja 10. Tanskassa. Viime vuosina CapMan Nordic Real Estate -rahasto on rakentanut Kööpenhaminan keskustassa ja Fredriksbergissa sijaitsevista asunnoista koostuvaa asuntosalkkua. Omalta pääomaltaan 273 miljoonan euron rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Rahasto perustettiin vuonna 2013.

Lisätietoja: 
Torsten Bjerregaard, managing partner, Tanska, CapMan Real Estate, puh. +45 33 43 6370
Bo Helligsoe, toimitusjohtaja, Crescendo A/S, puh. 45 87 33 4481

CapMan  
www.capman.fi  
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa.  Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit) ja infrastruktuuri (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.
 

Crescendo A/S
www.crescendo.dk

Crescendo on Tanskassa sijaitseva sijoitusyhtiö. Crescendo on tunnistanut, ostanut ja hallinnoinut kiinteistö- ja uusiutuvan energian sijoituksia Tanskassa ja Pohjois-Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Crescendolla on tänään 60 kiinteistöalan ja uusiutuvan energian asiantuntijaa ja se hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron varoja.