Skip to content

CapMan Real Estate irtautuu kahdesta toimistorakennuksesta Helsingissä

04/07/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                                         4.7.2017 klo 14.00

CapMan Real Estate irtautuu kahdesta toimistorakennuksesta Helsingissä

CapManin hallinnoimat kiinteistörahastot ovat myyneet 30.6.2017 Helsingin Vallilassa sijaitsevat Elimäenkatu 9 ja 15 toimistorakennukset Areim Fund III:lle.

CapMan Real Estate I -rahasto sijoitti Elimäenkatu 9:ään vuonna 2007 ja CapMan RE II -rahasto Elimäenkatu 15:een vuonna 2011. Kiinteistöt sijaitsevat Vallilassa, 5 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja niillä on vuokrattavaa pinta-alaa yhteensä 25 200 neliömetriä.

Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, p. 050 356 6940
Markus Laine, head of Areim Finland, p. 050 466 2838

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.