Skip to content

CapMan Real Estate irtautuu toimistorakennuksesta Hämeenlinnassa

04/07/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                                         4.7.2017 klo 13.45

CapMan Real Estate irtautuu toimistorakennuksesta Hämeenlinnassa

CapMan RE II -rahasto on myynyt 6.6.2017 Hämeenlinnassa Kasarmikatu 4:ssä sijaitsevan toimistorakennuksen Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Kopinkulmalle.

CapMan RE II -rahasto sijoitti Kasarmikatu 4:ään vuonna 2007. Kasarmikatu 4 sijaitsee Hämeenlinnassa ja sillä on pinta-alaa yhteensä 3 716 neliömetriä.

Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, p. 050 356 6940
Tommi Vekka, hallituksen puheenjohtaja, Vekka Invest, p. 050 563 2853

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.