Skip to content

CapManin tulosjulkistukset vuonna 2018

10/08/2017

CapMan Oyj Pörssitiedote 10.8.2017 klo 8.40

CapManin tulosjulkistukset vuonna 2018

CapMan-konserni julkaisee vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteen torstaina 1.2.2018. Vuoden 2017 vuosikertomus julkaistaan helmikuussa 2018 viikolla 8.

Varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 14.3.2018 klo 10.00 Helsingissä. Osakkeenomistajalla on oikeus saada yhtiökokoukselle kuuluva asia yhtiökokouksen käsiteltäväksi. Osakkeenomistajan vaatimus saada asia yhtiökokouksen asialistalle on toimitettava kirjallisesti CapMan Oyj:n hallitukselle viimeistään torstaina 4.1.2018. Vaatimuksen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen agm@capman.com tai osoitteeseen CapMan Oyj / lakiasiat, Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki.

Tilinpäätöstiedotteen lisäksi CapMan-konserni julkaisee vuonna 2018 kolme taloudellista katsausta seuraavasti:

Osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2018                                  26.4.2018

Puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2018                                 9.8.2018

Osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2018                                  1.11.2018

Tiedotteet julkaistaan suomeksi ja englanniksi. Tulostiedotteet ovat heti julkaisemisen jälkeen luettavissa myös yhtiön internet-sivulla osoitteessa www.capman.fi.

CAPMAN OYJ

Katariina Kataja
Päällikkö, viestintä ja IR

JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 110 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,3 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.