Skip to content

Joakim Frimodigista CapManin toimitusjohtaja

01/09/2017

CapMan Oyj Pörssitiedote 1.9.2017 klo 09.30

Joakim Frimodigista CapManin toimitusjohtaja 

CapManin vt. toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja Joakim Frimodig on nimitetty CapMan Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.9.2017 alkaen. Frimodig on toiminut CapManin vt. toimitusjohtajan tehtävissä 4.5.2017 lähtien. Tätä ennen hän on vastannut huhtikuusta 2016 alkaen CapManin strategisista kasvuhankkeista.

”Joakim on vt. toimitusjohtajan tehtävässä osoittanut kyvykkyytensä viedä yhtiötä haluttuun strategiseen suuntaan, ja olemme erittäin tyytyväisiä tästä nimityksestä. Joakimilla on ollut keskeinen rooli yhtiön kannalta tärkeiden kasvu- ja kehityshankkeiden toimeenpanossa. Uskomme, että Joakimilla on parhaat edellytykset kehittää yhtiötä eteenpäin strategian mukaisesti”, sanoo CapManin hallituksen puheenjohtaja Andreas Tallberg.

”Viimeaikainen tuloskehitys on ollut vahvaa ja olemme nähneet myönteistä kehitystä useilla eri liiketoiminta-alueillamme. Tämän lisäksi toimenpiteet uuden kasvustrategian toteuttamiseksi alkavat konkretisoitua. Toimitusjohtajan tehtävässä aion jatkaa johdonmukaista työtä, jolla CapManista luodaan johtava Pohjoismainen pääomasijoitus- ja varainhoitoyhtiö”, toteaa CapManin uusi toimitusjohtaja Joakim Frimodig.

Lisätietoja:
Andreas Tallberg, hallituksen puheenjohtaja, CapMan Oyj, p. 040 700 2252
Joakim Frimodig, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665


CAPMAN OYJ
HALLITUS


JAKELU
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi
 

CapMan Oyj
www.capman.fi


CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 110 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,3 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.