Skip to content

CapMan Real Estate nimittää sijoitusjohtajat Ruotsiin ja Tanskaan

11/10/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                             11.10.2017 klo 10.00

CapMan Real Estate nimittää sijoitusjohtajat Ruotsiin ja Tanskaan

CapMan Real Estate toteutti onnistuneesti toisen pohjoismaisen kiinteistösijoitusrahastonsa 425 miljoonan euron varainhankinnan, jonka seurauksena yritys vahvistaa Tukholman- ja Kööpenhaminan-toimistojensa tiimejä nimittämällä Erik Visteusin ja Jacob Gaden sijoitusjohtajiksi.

Erikillä on 17 vuoden kokemus sijoitusneuvonnasta ja kiinteistökaupoista Ruotsissa. Hän siirtyy CapManiin JLL:stä, missä hän toimi johtajana yhtiön Tukholman-toimistossa ja vastasi kaupankäyntipalveluista sekä osto- ja myyntitoimeksiannoista koko Ruotsin alueella. Sitä ennen Erik työskenteli NCC:llä ja NSH Nordbankissa.

Jacobilla on lähes 13 vuoden kokemus kiinteistökohteiden hallinnoinnista, projektinhallinnasta ja kiinteistökehittämisestä. Hän siirtyy CapManiin Tanskan Skanskasta, missä hän toimi päällikkönä kiinteistökehitystiimissä.

”Olemme iloisia saadessamme toivottaa Erikin ja Jacobin tervetulleiksi CapManiin. Taustansa, kontaktiensa ja maineensa ansiosta he ovat erinomaisia vahvistuksia tiimiimme kahdella pohjoismaisella päämarkkina-alueellamme”, toteaa CapMan Real Estaten managing partner ja tiimin vetäjä Mika Matikainen.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Mika Matikainen, managing partner, tiimin vetäjä, CapMan Real Estate, p. +358 40 519 0707                         
Ed Williams, managing partner, Ruotsi, CapMan Real Estate, p. +46 76 506 20 71                                         
Torsten Bjerregaard, managing partner, Tanska, CapMan Real Estate, p. +44 7715 772 554

CapMan                                                                     
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 110 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infrastructure) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.