Skip to content

CapManin hankintapalvelu CaPS keräsi verkostojensa avulla Tukikummit-säätiölle 210 000 euroa

18/10/2017

CapMan lehdistötiedote                                                                                                18.10.2017 klo 10.30

CapManin hankintapalvelu CaPS keräsi verkostojensa avulla Tukikummit-säätiölle 210 000 euroa

CapManin hankintapalveluorganisaatio CaPS järjesti yhdessä Tukikummien kanssa hyväntekeväisyystapahtuman 17.10.2017. Tapahtuma koostui kahdesta erillisestä tilaisuudesta: lounasseminaarista ja Tuntematon sotilas -elokuvan ennakkonäytöksestä Tennispalatsissa. Lounasseminaariin osallistui yhteensä 137 henkeä ja elokuvan ennakkonäytökseen yhteensä 635 henkeä. Kutsuvieraat edustivat pääosin CapManin hankintapalvelu CaPSin jäsenyrityksiä sekä toimittajia. Molempien tapahtumien osallistumismaksuista koostuva tuotto 210 000 euroa lahjoitettiin Tukikummit-säätiölle, joka kerää varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille.

Päivällä pidetyssä lounasseminaarissa puheenvuoron pitivät Tasavallan presidentti ja Tukikummit-säätiön hallituksen puheenjohtaja Sauli Niinistö, talousnobelisti Bengt Holmström ja sisututkija Emilia Lahti. Puheet käsittelivät laajasti Suomen itsenäisyyttä Suomi 100 -juhlavuotena sekä koulutuksen ja yhteisöllisyyden merkitystä nuorten tulevaisuudelle.

Iltatilaisuus järjestettiin Tennispalatsissa, jossa esitettiin ennakkonäytöksenä Tuntematon sotilas -elokuva Suomen juhlavuoden kunniaksi. Ennakkonäytökseen olivat saapuneet elokuvan ohjaaja Aku Louhimies sekä näyttelijät Eero Aho ja Jussi Vatanen. Tilaisuuden kohokohtana Tukikummit-säätiön hallituksen edustajille Sauli Niinistölle, Seppo Häkkiselle, Hjallis Harkimolle ja Johanna Arantola-Hattabille ojennettiin tapahtuman tuotoista kerätty 210 000 euron shekki. Lahjoitussumma kanavoidaan lyhentämättömänä Kirkon diakoniarahaston kautta tuen tarpeessa oleville nuorille.

”Maassamme liian moni lapsi ja nuori uhkaa jäädä eriarvoiseen asemaan ja syrjäytyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukikummit-säätiö on kymmenen toimintavuotensa aikana pystynyt tukemaan suomalaisia nuoria yli neljällä miljoonalla eurolla. Olemme kiitollisia saamistamme lahjoituksista ja haluamme kiittää CapMania hienosta yhteistyöstä. Näillä varoilla pystymme tukemaan nuorten harrastusmahdollisuuksia, jotta jokaisen arjessa olisi merkitystä eikä kukaan putoaisi porukasta pois ”, kommentoi Tasavallan presidentti ja Tukikummit-säätiön hallituksen puheenjohtaja Sauli Niinistö.

”Suomalaisena pääomasijoittajana CapMan haluaa olla mukana juhlavuodessa hyvän asian puolesta. CapMan lähti järjestämään tätä tapahtumaa juhlistaakseen 100-vuotiasta Suomea, tuodakseen esille liike-elämän ja verkostojen yhteiskunnallista merkitystä tärkeiden asioiden edistämiseksi sekä ennen kaikkea yhdistääkseen verkostonsa ja kerätäkseen samalla huomattava määrä varoja Tukikummien tärkeälle työlle. Lämmin kiitos kaikille mukaan lähteneille tahoille – yhdessä voimme saada paljon hyvää aikaiseksi myös jatkossa”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Joakim Frimodig.

CapMan on hankintapalvelu CaPSin kautta tehnyt yhteistyötä Tukikummien kanssa vuodesta 2014 ja on neljän vuoden aikana kerännyt verkostojensa avulla säätiölle lähes puoli miljoonaa euroa. Yhdessä nuorten ja Suomen tulevaisuuden puolesta -juhlaseminaari sekä Tuntematon sotilas -elokuvan ennakkonäytös ovat osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Lisätietoja:
Joakim Frimodig, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665
Johanna Arantola-Hattab, Tukikummit-säätiön hallituksen jäsen, p. 040 536 4036
Maximilian Marschan, liiketoimintajohtaja, CaPS, p. 050 591 1282


Tukikummit
www.tukikummit.fi

Tukikummit-säätiö sai alkunsa 10 vuotta sitten Sauli Niinistön ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta niiden nuorten puolesta, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Pääosa tuesta menee nuorten harrastusten mahdollistamiseen, jotta jokaisen nuoren arjessa olisi merkitystä. Avustuksia jaetaan myös mm. koulutarvikkeisiin. Kaikki avustukset kanavoidaan lyhentämättöminä perille Kirkon diakoniarahaston kautta. Saajan uskonnollisella vakaumuksella ei ole merkitystä tukea jaettaessa.


CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 110 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.