Skip to content

CapMan Nordic Real Estate II ostaa liikekiinteistön Oslosta

13/12/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                                         13.12.2017 klo 17.10

CapMan Nordic Real Estate II ostaa liikekiinteistön Oslosta

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on ostanut Lille Grensen 5:ssa sijaitsevan liike- ja toimistokiinteistön Oslon keskustasta saksalaiselta rahastolta.

Liike- ja toimistotilana toimiva kiinteistö on pinta-alaltaan 4 700 neliömetriä ja se sijaitsee aivan Oslon sydämessä tunnetulla Lille Grensen -kävelykadulla, joka yhdistää keskenään Karl Johans gaten, johtavan ostoskadun Oslossa, sekä Grensenin. Liiketilat sijaitsevat rakennuksen kellari- ja -katutasoissa sekä ensimmäisessä kerroksessa ja toimistotilat rakennuksen viidessä ylimmässä kerroksessa. Kiinteistön vajaakäyttö on tällä hetkellä 30 % ja lukuisat vuokrasopimukset erääntyvät pian.

”Olemme hyvin innostuneita tämän kiinteistökohteen hankinnasta. Kohteella on erinomainen sijainti sekä liike- että toimistotilojen näkökulmasta. Kiinteistön nykyisen vajaakäytön sekä erääntyvien vuokrasopimusten johdosta näemme kohteessa erinomaisen mahdollisuuden luoda lisäarvoa parantamalla sen tilojen tasoa sekä nykyisille että tuleville vuokralaisille”, kommentoi CapMan Real Estaten managing partner, Ed Williams.

Lille Grensen 5 on CapMan Nordic Real Estate II -rahaston toinen sijoitus sen jälkeen, kun 425 milj. euron rahasto perustettiin elokuussa 2017. Rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisiin kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Ed Williams, managing partner, CapMan Real Estate Sweden, p. +46 76 506 20 71
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate, p. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 110 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit) ja infrastruktuurin (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.