Skip to content

CapMan Nordic Real Estate II ostaa toimisto- ja liikekiinteistön Tukholmasta

01/12/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                                         1.12.2017 klo 16.00

CapMan Nordic Real Estate II ostaa toimisto- ja liikekiinteistön Tukholmasta

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on ostanut Lybeck 2:ssa, Södrä Värtänissa sijaitsevan toimisto- ja liikekiinteistön Oscar Propertiesilta

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on ostanut noin 30 000 neliömetrin toimisto- ja liikekiinteistön Lybeck 2:ssa, Södra Värtänissa, joka on osa Norra Djurgårdsstadenia, yhtä Tukholman suurimmista kehittyvistä alueista. Vierekkäiset kiinteistöt Ladugårdsgärdet 1:51 ja Lybeck 3 ovat myös osa kauppaa. Kiinteistöt sijaitsevat hyvällä paikalla Gärdet-metroaseman läheisyydessä, vain kahden pysäkin päässä Tukholman keskustasta.

”Olemme hyvin innoissamme näistä kiinteistöistä, joilla on erinomainen sijainti Tukholman nopeasti kehittyvässä osassa. Odotamme, että pääsemme kehittämään näistä kiinteistöistä korkealaatuisia toimistotiloja liiketoimintasuunnitelmamme mukaisesti”, kommentoi Anna Reuterskiöld, CapMan Real Estaten sijoitusjohtaja.

Lybeck 2, Lybeck 3 ja Ladugårdsgärdet 1:51 ovat CapMan Nordic Real Estate II -rahaston ensimmäiset sijoitukset sen jälkeen, kun 425 milj. euron rahasto perustettiin elokuussa 2017. Rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisiin kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Anna Reuterskiöld, sijoitusjohtaja, CapMan Real Estate, p. +46 73 154 2231
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate, p. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 110 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit) ja infrastruktuurin (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.