Skip to content

CapManin Erikoissijoitusrahasto CapMan Nordic Property Income Fund (”CMNPI”) tekee ensimmäisen sijoituksen ostamalla aparthotellinkiinteistön Espoon Leppävaarasta

12/12/2017

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                                         12.12.2017 klo 10.00

CapManin Erikoissijoitusrahasto CapMan Nordic Property Income Fund (”CMNPI”) tekee ensimmäisen sijoituksen ostamalla aparthotellinkiinteistön Espoon Leppävaarasta

CapManin Erikoissijoitusrahasto CapMan Nordic Property Income Fund (”CMNPI”) on ostanut aparthotellikiinteistön Espoon Leppävaarasta VVT Property Fund I Ky -rahastolta.

Moderni LEED Gold ympäristösertifioitu 133 huonetta käsittävä aparthotelli on kokonaisuudessaan vuokrattu Majoituspalvelu Forenom Oy:lle pitkällä vuokrasopimuksella. Kohde on CMNPI-rahaston ensimmäinen sijoitus Pohjoismaissa. Myyjänä kaupassa oli VVT Property Fund I Ky -rahasto.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuden kiinteistörahastomme ensimmäisestä sijoituksesta Suomessa. Nyt hankittu hyvin ennustettavaa kassavirtaa tuottava kohde noudattaa rahaston strategiaa niin sijaintinsa, vahvan vuokralaisen kuin erinomaisen kuntonsakin osalta. Tavoittelemme lisää vastaavia sijoituksia mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella”, kertoo CapMan Real Estaten sijoitusjohtaja ja rahastojohtaja Sampsa Apajalahti.

”CapManin uuden erikoissijoitusrahaston varainkeruu on käynnistynyt hyvin ja palaute sijoittajilta on ollut positiivista. Uskomme rahaston oman pääoman nousevan yli 200 miljoonaan euroon sen kahden ensimmäisen toimintavuoden aikana”, kertoo CapMan Real Estaten managing partner Mika Matikainen.

CapMan Nordic Property Income Fund on neljä kertaa vuodessa auki oleva avoin erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa Pohjoismaiden kasvukaupungeissa sijaitseviin tasaista vuokrakassavirtaa tuottaviin kiinteistöihin. Rahasto keskittyy sijoituksissaan erityisesti toimistoihin ja päivittäistavaravetoisiin liiketilakiinteistöihin. Lisäksi rahasto tekee sijoituksia myös muihin sektoreihin, jotka tarjoavat vakaata ja ennustettava tuottoa.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Sampsa Apajalahti, sijoitusjohtaja, rahastojohtaja, CapMan Real Estate, puh. 040 575 2363
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 110 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit) ja infrastruktuurin (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.