Skip to content

CapMan julkaisee vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteen torstaina 1.2.2018

18/01/2018

CapMan Oyj pörssitiedote 18.1.2018 klo 9.00

CapMan julkaisee vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteen torstaina 1.2.2018

CapMan Oyj julkaisee vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteen torstaina 1.2.2017 n. klo 8.30. Yhtiö esittelee tuloksen klo 10.00 alkavassa analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki. 

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön verkkosivuilla tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen katariina.kataja@capman.com

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Katariina Kataja, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 527 1427, katariina.kataja@capman.com


CAPMAN OYJ

Katariina Kataja
päällikkö, viestintä ja IR

                          
JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi


CapMan
www.capman.fi

 

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 110 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.