Skip to content

CapManin Erikoissijoitusrahasto CapMan Nordic Property Income Fund (”CMNPI”) ostaa modernin toimisto- ja logistiikkakiinteistön Kööpenhaminasta

15/01/2018

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                                         15.01.2018 klo 9.00

CapManin Erikoissijoitusrahasto CapMan Nordic Property Income Fund (”CMNPI”) ostaa modernin toimisto- ja logistiikkakiinteistön Kööpenhaminasta

CMNPI-rahasto on ostanut toimisto- ja logistiikkakiinteistön Skovlundenin alueelta Kööpenhaminasta Cool Gray A/S:ltä.

Moderni 12 610 neliömetrin kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä noin 15 kilometrin päässä Kööppenhaminan keskustasta. Kiinteistö sisältää modernia tuotanto- ja logistiikkatilaa ja pääkonttoritason toimistotilaa. Kohde on CMNPI-rahaston toinen sijoitus Pohjoismaissa. Myyjänä kaupassa Cool Gray A/S, joka solmii kohteeseen samalla pitkän vuokrasopimuksen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä rahaston ensimmäisestä sijoituksesta Tanskassa. Uusi hankittu kiinteistö noudattaa rahaston sijoitusstrategiaa tuottaen vakaata ja ennustettavaa kassavirtaa. Kohde on myös sekä sijaintinsa että joustavan pohjaratkaisunsa takia muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Tavoitteenamme on hankkia lisää vastaavanlaisia sijoituksia tämän vuoden aikana”, kertoo CapMan Real Estaten sijoitusjohtaja ja rahastojohtaja Sampsa Apajalahti.

”Varainkeruu uudelle erikoissijoitusrahastolle on jatkunut suotuisasti. Uskomme rahaston oman pääoman nousevan yli 200 miljoonaan euroon sen kahden ensimmäisen toimintavuoden aikana”, kertoo CapMan Real Estaten managing partner Mika Matikainen.

CapMan Nordic Property Income Fund on neljä kertaa vuodessa auki oleva avoin erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa Pohjoismaiden kasvukaupungeissa sijaitseviin tasaista vuokrakassavirtaa tuottaviin kiinteistöihin. Rahasto keskittyy sijoituksissaan erityisesti toimistoihin ja päivittäistavaravetoisiin liiketilakiinteistöihin. Lisäksi rahasto tekee sijoituksia myös muihin sektoreihin, jotka tarjoavat vakaata ja ennustettava tuottoa.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Sampsa Apajalahti, sijoitusjohtaja, rahastojohtaja, CapMan Real Estate, puh. 040 575 2363
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
http://www.capman.fi/sijoitusstrategiat/real-estate/capman-nordic-property-income-fund/
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 110 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit) ja infrastruktuurin (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.