Skip to content

CapMan Nordic Real Estate II ostaa asuin- ja liikekiinteistön Kööpenhaminan keskustasta

19/02/2018

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                                         19.2.2018 klo 9.30

CapMan Nordic Real Estate II ostaa asuin- ja liikekiinteistön Kööpenhaminan keskustasta

CMNRE II -rahasto on ostanut asuin- ja liikekiinteistön ”Toldbodgaden” Kööpenhaminan keskustasta Elf Ejendomme A/S:ltä.

”Toldbodgade” on kuusikerroksinen rakennus, jossa on pinta-alaa yhteensä 1 898 neliömetriä. Rakennuksen pinta-alasta noin 75% on vuokra-asuntoja ja neljännes liiketiloja. Rakennuksen sijainti on erinomainen, sillä se sijaitsee Amalienborgin linnan, Nyhavnin ja meren rannan läheisyydessä. Myyjänä kaupassa toimii tanskalainen kiinteistökohteiden kehittäjä, Elf Ejendomme A/S ja kauppa toteutettiin yhteistyössä Keystone Investmentin kanssa.

”Toldbodgade on erinomainen jatkumo ja esimerkki CapMan Nordic Real Estate II -rahaston sijoitusstrategiasta. Rakennus on hyvässä kunnossa ja asuinhuoneistojen kehittämiseen sekä niiden modernisointiin löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Liiketila rakennuksen pohjakerroksessa voidaan myös muuntaa helposti sopiviksi asuinhuoneistoiksi”, kuvailee Torsten Bjerregaard, CapMan Real Estaten managing partner.

Toldbodgade on CapMan Nordic Real Estate II -rahaston neljäs sijoitus sen jälkeen, kun 425 milj. euron rahasto perustettiin elokuussa 2017. Rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisiin kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Torsten Bjerregaard, managing partner, CapMan Real Estate, puh. +45 33 43 63 70
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 118 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.