Skip to content

CapManin vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu

20/02/2018

CapMan Oyj     Tilinpäätös ja toimintakertomus                                                    20.2.2018 klo 12.00

CapManin vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu

CapManin vuosikertomus vuodelta 2017 on julkaistu CapManin verkkosivuilla osoitteessa www.capman.fi/uutishuone/vuosikertomukset/. Vuosikertomuksen PDF-tiedosto on lisäksi tämän tiedotteen liitteenä.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä. Selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä on myös julkaistu erillisenä PDF-tiedostona, joka on saatavilla CapManin verkkosivuilla osoitteessa www.capman.fi/sijoittajat/corporate-governance/capman-oyj-n-hallinnointi/ sekä tämän tiedotteen liitteenä.

Lisätietoja:
Katariina Kataja, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 527 1427, katariina.kataja@capman.com

CAPMAN OYJ

JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

Liitteet:
Vuosikertomus 2017
Selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä 2017 

CapMan
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 118 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.