Skip to content

Korjaus: CapMan Oyj: Johdon liiketoimet

20/02/2018

CapMan Oyj    Pörssitiedote                               20.2.2018 klo 15.45

Korjaus: CapMan Oyj: Johdon liiketoimet

Korjaus 16.2.2018 klo 15.30 julkaistuun pörssitiedotteeseen, koskien yhtiön johtohenkilön Niko Haaviston liiketoimien ilmoittamista, joka sisälsi kaksi virheellistä kohtaa. Liiketoimen oikea instrumenttityyppi on johdannaisen sijaan osake. Toinen korjaus koskee instrumentin ISIN-koodia. Alla korjattu ilmoitus kokonaisuudessaan.


MAR 19 artiklassa asetetun ilmoitusvelvoitteen mukaisesti Niko Haavisto on ilmoittanut tehneensä seuraavan liiketoimen:

lmoitusvelvollinen
Nimi: Haavisto, Niko
Asema: Talousjohtaja
Liikkeeseenlaskija: CapMan Oyj
LEI: 743700498L5THNQWVL66

Ilmoituksen luonne: MUUTOS
Viitenumero: 743700498L5THNQWVL66_20180216143731_2
Muutoksen selostus:
Toteutettu liiketoimi on yhtiön osakkeiden merkintä 2013 B-optioilla. Muutosilmoitukseen korjattu instrumenttityyppi sekä ISIN-koodi.

____________________________________________

Liiketoimen päivämäärä: 2018-02-16
Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)
Instrumenttityyppi: OSAKE
ISIN: FI0009009377
Liiketoimen luonne: MERKINTÄ
(X) Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen


Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
(1): Volyymi: 37 000 Yksikköhinta: 0,94 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot
(1): Volyymi: 37 000 Keskihinta: 0,94 EUR

CAPMAN OYJ
Katariina Kataja
Päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
www.capman.fi

CapMan
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 118 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.