Skip to content

CapMan Real Estate ostaa toimistokiinteistön Tukholmasta

28/03/2018

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                             28.3.2018 klo 12.15

CapMan Real Estate ostaa toimistokiinteistön Tukholmasta

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on ostanut Påsen 1:ssä sijaitsevan, pinta-alaltaan 9 714 neliömetrin, monikäyttöisen toimistorakennuksen Hammarby Sjöstadista.

”Olemme erittäin innostuneita tästä kiinteistökohteesta, joka sijaitsee nopeasti kehittyvällä alueella eteläisessä Tukholmassa. Hammarby Sjöstadin alue on kehittynyt hyvin suotuisasti viimeisien vuosien aikana, ja tämä kehitys tulee jatkumaan, kun uusi metroasema avataan ja muut rakennusprojektit ympäristössä valmistuvat. Olemme tunnistaneet lukuisia mahdollisuuksia parantaa Påsen 1 -kiinteistöä ja odotamme pääsevämme työskentelemään näiden kehitysideoiden parissa vuokralaisten kanssa tulevaisuudessa”, kommentoi Per Tängerstad, CapMan Real Estaten partneri.

Påsen 1 on CapMan Nordic Real Estate II -rahaston yhdeksäs sijoitus sen jälkeen, kun 425 milj. euron rahasto perustettiin elokuussa 2017. Rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisiin kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Per Tängerstad, partneri, CapMan Real Estate, puh. +46 70 591 2300
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

Kuva: Påsen 1

CapMan                                                                     
www.capman.fi
@CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 118 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.