Skip to content

CapMan Real Estate ostaa tuotantokiinteistön Eskilstunasta, Ruotsista

26/03/2018

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                                             26.3.2018 klo 14.00

CapMan Real Estate ostaa tuotantokiinteistön Eskilstunasta, Ruotsista

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on ostanut ASSA AB:n omistaman, pinta-alaltaan 63 000 neliömetrin toimisto- ja tuotantotilana toimivan kiinteistön Eskilstunasta myynti- ja takaisinvuokraussopimuksella.

Kiinteistö on monikäyttöinen toimisto- ja tuotantotila, joka sijaitsee keskellä Eskilstunan liike- ja teollisuusaluetta. ASSA AB vuokraa kiinteistön itselleen usealla vuokrasopimuksella, joiden maturiteetit ovat pisimmillään kolme vuotta.

”Olemme hyvin tyytyväisiä tämän kohteen hankinnasta ja tilaisuudesta työskennellä yhdessä ASSA AB:n kanssa sen tulevaisuuden tilatarpeisiin liittyen Eskilstunan alueella. Kauppa tarjoaa ASSA AB:lle ja CapManille joustavan vuokrajärjestelyn ja mahdollisuuden kunnostaa sekä parantaa kiinteistöä tulevaisuuden lisävuokralaisille. Näkemyksemme mukaan Eskilstunan alue kehittyy erittäin myönteiseen suuntaan”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri Per Tängerstad.

ASSA AB:n kiinteistö on CapMan Nordic Real Estate II -rahaston kahdeksas sijoitus sen jälkeen, kun 425 milj. euron rahasto perustettiin elokuussa 2017. Rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisiin kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja:
Per Tängerstad, partneri, CapMan Real Estate, puh. +46 70 591 2300
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

CapMan

www.capman.com 

@CapManPE

CapMan is a leading Nordic private asset expert with an active approach to value-creation in its target companies and assets. We offer a wide selection of investment products and services. As one of the Nordic private equity pioneers we have developed hundreds of companies and real estate and created substantial value in these businesses and assets over the last 28 years. CapMan has today 118 private equity professionals and manages approximately €2.8 billion in assets under management. We mainly manage the assets of our customers, the investors, but also make investments from our own balance sheet. Our objective is to provide attractive returns and innovative solutions to investors. Our current investment strategies cover Real Estate, Buyout, Russia, Credit, Growth Equity and Infrastructure. We also have a growing service business that currently includes procurement services (CaPS), fundraising advisory (Scala Fund Advisory), and fund management services.