Skip to content

CapMan julkaisee puolivuosikatsauksen 2018 torstaina 9.8.2018

26/07/2018

CapMan Oyj lehdistötiedote                                                                                         26.7.2018 klo 9.00

CapMan julkaisee puolivuosikatsauksen 2018 torstaina 9.8.2018

CapMan Oyj julkaisee puolivuosikatsauksen 2018 torstaina 9.8.2018 n. klo 8.30. Yhtiö esittelee tuloksen klo 10.00 alkavassa analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki. 

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön verkkosivuilla tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen katariina.kataja@capman.com

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Katariina Kataja, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 527 1427, katariina.kataja@capman.com


CAPMAN OYJ

Katariina Kataja
päällikkö, viestintä ja IR


JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi


CapMan
www.capman.fi

 

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.