Skip to content

Anna Berglind nimitetty CapManin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

09/08/2018

CapMan Oyj pörssitiedote                                                                                                        9.8.2018 klo 08.40

Anna Berglind nimitetty CapManin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Anna Berglind on nimitetty Head of People and Culture nimikkeellä vastaamaan CapManin henkilöstöjohtamisesta ja yrityskulttuurin kehittämisestä. Berglind on nimityksen myötä CapMan Oyj:n uusi johtoryhmän jäsen. 

Berglind siirtyy CapManille Mandatum Lifesta, jossa hän on toiminut vuodesta 2010. Viimeksi Anna on toiminut Mandatum Lifen henkilöstöjohtajana vuodesta 2013. CapManin henkilöstöjohtajana Berglind vastaa strategisesta henkilöstöjohtamisesta, henkilöstöprosesseista, yrityskulttuurin kehittämisestä, johtamisen kehittämisestä ja henkilöstön palkitsemisesta. Anna raportoi toimitusjohtaja Joakim Frimodigille.

”Osaava henkilöstö on yhtiömme keskeisin voimavara, jota haluamme jatkuvasti kehittää. Anna tuo CapManiin laajan kokemuksensa liiketoimintalähtöisestä sekä strategisesta henkilöstöjohtamisesta ja hän tuntee hyvin sijoitustoimialan pitkän kokemuksensa myötä. CapMan on yhtiönä tällä hetkellä uudistumassa, jolloin yrityskulttuurimme kehittäminen on merkittävästi toimintamme keskiössä. Olen erittäin iloinen Annan liittymisestä riveihimme”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Joakim Frimodig.

”Olen hyvin innostunut aloittamaan tässä uudessa tehtävässä. Yrityskulttuuri on nykypäivänä yrityksen tärkeä menestystekijä ja kilpailuetu. Lähdemme rakentamaan CapManiin modernia henkilöstöjohtamista olemassa olevien vahvuuksien pohjalta”, kertoo CapManin uusi henkilöstöjohtaja Anna Berglind.

Lisätietoja:
Joakim Frimodig, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665
Anna Berglind, henkilöstöjohtaja, CapMan Oyj, p. 045 127 0612

CAPMAN OYJ

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan
www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.