Skip to content

CapManilta uusi osinkopolitiikka ja päivitetyt pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet

09/08/2018

CapMan Oyj pörssitiedote                                                                                            9.8.2018 klo 8.35

CapManilta uusi osinkopolitiikka ja päivitetyt pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet

CapMan Oyj:n hallitus on päättänyt yhtiön uudesta osinkopolitiikasta ja päivittänyt yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet. Yhtiön tavoitteena on jakaa vuosittain kasvavaa osinkoa osakkeenomistajilleen.

CapMan haluaa olla entistä parempi osingonmaksaja. Tämän vuoksi CapManin hallitus on päättänyt uudesta osinkopolitiikasta, jonka mukaan CapManin tavoitteena on jakaa vuosittain kasvavaa osinkoa osakkeenomistajilleen. Yhtiön hyvä taloudellinen tila ja vahva tase tukevat tätä tavoitetta. CapMan on kasvattanut osakekohtaista osinkoa jokaisena vuotena vuodesta 2012 lähtien.  

Aikaisemmin yhtiön tavoitteena oli maksaa osinkoa vähintään 75 prosenttia osakekohtaisesta tuloksesta.

CapManin hallitus on myös päivittänyt yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet. Hallinnointi- ja palveluliiketoiminnan yhteenlaskettu kasvutavoite on keskimäärin yli 10 prosenttia vuodessa. Lisäksi oman pääoman tuottotavoite on keskimäärin yli 20 prosenttia vuodessa. Nämä tavoitteet pidetään ennallaan.

Yhtiön uutena tavoitteena on, että omavaraisuusaste on yli 60 prosenttia. Aikaisemmin tavoitteena oli, että nettovelkaantumisaste olisi keskimäärin korkeintaan 40 prosenttia.  

Lisätietoja:
Joakim Frimodig, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665
Niko Haavisto, talousjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 465 4125

CAPMAN OYJ
Hallitus

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan
www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infrastructure). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.