Skip to content

CapMan kutsuu pääomamarkkinapäivään ja LPeC:in pohjoismaiseen sijoittajatapahtumaan

08/10/2018

CapMan lehdistötiedote                             8.10.2018 klo 14.00

CapMan kutsuu pääomamarkkinapäivään ja LPeC:in pohjoismaiseen sijoittajatapahtumaan

CapMan järjestää pääomamarkkinapäivän institutionaalisille sijoittajille ja analyytikoille Helsingissä 28.11.2018. Tilaisuutta edeltää listattuja pääomasijoittajia edustavan kansainvälisen Listed Private Capital -yhdistyksen (LPeC) ja CapManin yhdessä isännöimä pohjoismainen sijoittajatapahtuma.

Tilaisuuksiin osallistujilla on mahdollisuus keskustella CapManin ylimmän johdon kanssa CapManin strategiasta, liiketoiminnasta, tuloksesta ja kasvualueista. LPeC:in sijoittajatapahtumassa puhujina ovat muun muassa Pantheonin partneri Helen Steers, Aberdeen Standard Investmentsin sijoitusjohtaja Ross Hayter sekä CapManin hallituksen puheenjohtaja Andreas Tallberg.

Tapahtumista kiinnostuneita pyydetään ystävällisesti ilmoittamaan toiveesta osallistua sähköpostitse osoitteeseen linda.tierala@capman.com.

CapManin pääomamarkkinapäivästä on saatavilla suora webcast-lähetys CapManin verkkosivuilla www.capman.fi/CMD2018. Esitysten tallenteet ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla tapahtuman jälkeen.

Tapahtumien alustava ohjelma:

The LPeC Nordic Investor Conference
Klo 08.30 Ilmoittautuminen
Klo 09.00 Esitykset ja paneelikeskustelut
Klo 12.00 Lounas

CapMan Capital Markets Day
Klo 12.00 Ilmoittautuminen ja lounas
Klo 13.00 Esitykset
Klo 16.15 Cocktail-tilaisuus

Tapahtumapaikka:
Savoy, 7. krs
Eteläesplanadi 14
00130 Helsinki

Tapahtumien esityskieli on englanti.

Lisätietoja:
Linda Tierala, päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet, CapMan Oyj, 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

 

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. www.capman.fi

LPeC edustaa listattuja pääomasijoittajia, joihin kuuluu listattuja pääomarahastoja, velkarahastoja ja hallinnointiyhtiöitä. LPeC tarjoaa jäsenilleen alustan, joka kuvastaa listattua pääomamarkkinaa ja kannustaa yhteistyöhön sijoittajien ja muiden markkinoilla toimivien osapuolten kanssa. www.listedprivatecapital.com