Skip to content

CapMan Real Estate vuokraa suuren liiketilan Oslon keskustassa Power-ketjulle

25/10/2018

CapMan Real Estate lehdistötiedote                                     25.10.2018 klo 14.15

CapMan Real Estate vuokraa suuren liiketilan Oslon keskustassa Power-ketjulle

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on vuokrannut noin 1 800 neliömetriä liiketilaa Oslon keskustassa Lille Grensen 5:ssa sijaitsevasta liikekiinteistöstä pohjoismaiselle elektroniikkajätti Powerille.

Rahasto ja Power ovat solmineet 11 vuoden vuokrasopimuksen, joka kattaa kokonaisuudessaan kiinteistön kellarikerroksessa, katutasossa sekä toisessa kerroksessa sijaitsevat liiketilat. Kiinteistössä on yhteensä 4 700 neliömetriä liike- ja toimistopinta-alaa, ja se sijaitsee hyvällä paikalla Lille Grensenin kävelykadulla Oslon keskustassa lähellä Karl Johans Gate -ostoskatua sekä Grensen-aluetta.

”Olemme erittäin iloisia tästä pitkäaikaisesta sopimuksesta Powerin kanssa. Power on ihanteellinen vuokralainen kyseiseen tilaan. Sopimuksen solmiminen tämän vahvan brändin kanssa vain kuusi kuukautta aikaisemman vuokralaissuhteen päättymisestä kertoo kiinteistön erinomaisesta laadusta ja sijainnista. Lille Grensen 5 on CapMan Real Estaten toinen sijoitus Oslossa ja olemme iloisia, että voimme jälleen vahvistaa yhteistyötämme sekä vuokralaisten että kiinteistöammattilaisten kanssa Norjassa”, sanoo CapMan Real Estaten managing partner Ed Williams.

Elokuussa 2017 perustettu 425 milj. euron suuruinen CapMan Nordic Real Estate II -rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisiin kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja ja ensimmäinen rahasto perustettiin vuonna 2005.

Lisätietoja: 
Ed Williams, managing partner, CapMan Real Estate Sweden, p. +46 76 506 20 71 
Mika Matikainen, managing partner, CapMan Real Estate, p. 040 519 0707 

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE