Skip to content

CapManin Erikoissijoitusrahasto CapMan Nordic Property Income ostaa toimisto- ja tuotantokiinteistön Kööpenhaminasta

12/12/2018

CapMan Nordic Property Income -rahasto on ostanut osoitteessa Stamholmen 70 sijaitsevan toimisto- ja tuotantokäytössä olevan kiinteistön osto- ja takaisinvuokrasopimuksella. 

Vuokrattavalta pinta-alaltaan noin 14 000 neliömetrin suuruinen kiinteistö sijaitsee Avedøre Holmessa, Kööpenhaminan suurimmalla teollisuus- ja liikealueella ja se on täyteen vuokrattu pitkällä vuokrasopimuksella. Kiinteistön myy markkinointiyritys Intermail A/S, joka siirtyy kaupan myötä kiinteistön vuokralaiseksi. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella lähellä Kastrupin lentoasemaa sekä Kööpenhaminan keskustaan vievää moottoritietä.  

”Tanskassa on useita rahastomme kassavirtapainotteisen sijoitusfokuksen kannalta kiinnostavia sijoitusmahdollisuuksia. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän sijoitukseen sekä yhteistyön jatkumiseen Intermailin kanssa. Kiinteistö mukautuu hyvin myös mahdollisten tulevien vuokralaisten tarpeisiin joustavuutensa ja hyvien logistiikkaominaisuuksiensa ansiosta. Erinomainen sijainti ja hyvät tuottonäkymät tekevät siitä sopivan kohteen CapMan Nordic Property Income -rahastolle”, sanoo CapMan Real Estaten sijoitusjohtaja ja rahastojohtaja Sampsa Apajalahti.

CapMan Nordic Property Income -rahasto on neljä kertaa vuodessa auki oleva avoin erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa Pohjoismaiden kasvukaupungeissa sijaitseviin tasaista vuokrakassavirtaa tuottaviin kiinteistöihin. Rahasto keskittyy sijoituksissaan erityisesti toimistoihin ja päivittäistavaravetoisiin liiketilakiinteistöihin. Lisäksi rahasto tekee sijoituksia myös muihin sektoreihin, jotka tarjoavat vakaata ja ennustettava tuottoa. Sijoitus Stamholmenin kiinteistöön on rahaston viides.

CapMan Real Estaten pohjoismaiseen tiimiin kuuluu yli 30 kiinteistöalan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. CapMan Real Estate hallinnoi tällä hetkellä yhteensä 1,7 miljardin euron varoja neljän eri sijoitusstrategian muodossa. Ensimmäinen kiinteistörahasto perustettiin jo vuonna 2005.

Lisätietoja:
Sampsa Apajalahti, sijoitusjohtaja, rahastojohtaja, CapMan Real Estate, puh. 040 575 2363

CapMan Nordic Property Income Fund: https://www.capman.com/fi/kiinteistosijoitukset/nordic-property-income/

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat enemmistösijoittamisen (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), infrastruktuurisijoitukset (Infra), velkasijoitukset (Credit) ja sijoitukset Venäjälle (Russia). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. www.capman.com/fi