Skip to content

CapMan julkaisee vuoden 2018 tilinpäätöstiedotteen torstaina 31.1.2019 – tiedotustilaisuuden webcast alkaa klo 10.00

24/01/2019

CapMan Oyj julkaisee vuoden 2018 tilinpäätöstiedotteen torstaina 31.1.2019 n. klo 8.30. Yhtiö esittelee tuloksen klo 10.00 alkavassa analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa.

Tiedotustilaisuus on lisäksi seurattavissa suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://capman.videosync.fi/2018-financial-statement. Tilaisuuden kieli on englanti. Tilaisuuden esitys on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/taloudelliset-katsaukset/ tilaisuuden jälkeen.

Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta tiedotustilaisuuteen osoitteeseen linda.tierala@capman.com. Webcastiin osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoitusta.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Linda Tierala, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

Osoite:
CapMan Oyj
Ludviginkatu 6
00130 Helsinki

Webcast: https://capman.videosync.fi/2018-financial-statement

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 3 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat enemmistösijoittamisen (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), infrastruktuurisijoitukset (Infra), velkasijoitukset (Credit) ja sijoitukset Venäjälle (Russia). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. www.capman.com/fi