Skip to content

CapMan Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

25/03/2019

CapMan Oyj pörssitiedote 25.3.2019 klo 10.45

CapMan Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

CapMan Oyj:n tänään Helsingissä pidetty ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi hallituksen ehdotuksen varojen jakamisesta sijoitetun vapaan oman pääoman rahastosta.

Ylimääräinen yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että CapMan Oyj:n sijoitetun vapaan oman pääoman rahastosta jaetaan pääomanpalautusta 0,06 euroa osakkeelta. Pääomanpalautus maksetaan osakkeenomistajille, jotka pääomanpalautuksen täsmäytyspäivänä 27.3.2019 ovat merkittyinä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Pääomanpalautus maksetaan 3.4.2019.

Helsinki 25.3.2019

CapMan Oyj

Lisätietoja:

Tiina Halmesmäki, general counsel, puh. + 358 40 590 1043

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fiCapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. www.capman.com/fi