Skip to content

CapMan Oyj 2016A optio-oikeuksien listaaminen

29/04/2019

CapMan Oyj Pörssitiedote
29.4.2019 klo 18.00

CapMan Oyj 2016A optio-oikeuksien listaaminen

CapMan Oyj:n hallitus on päättänyt, että arvo-osuusjärjestelmässä liikkeeseenlasketut optio-oikeudet 2016A listataan Nasdaq Helsingin First North -listalla 2.5.2019 alkaen. 2016A optio-oikeuksia on laskettu liikkeelle yhteensä 1 410 000. Osakkeiden merkintäaika optio-oikeuksilla 2016A alkaa 1.5.2019 ja päättyy 30.4.2021. Kukin optio-oikeus 2016A oikeuttaa merkitsemään yhden (1) Yhtiön uuden tai sen hallussa olevan osakkeen. Osakkeet maksetaan merkittäessä. Osakkeen merkintähinta on 0,72 euroa. Merkintähintaa alennetaan ennen osakemerkintää jaettavien osinkojen määrällä osingonjaon tai pääoman palautuksen täsmäytyspäivänä. Osakkeiden merkintähinta on aina kuitenkin vähintään 0,01 euroa.

Optio-oikeuksien haltija voi merkintäaikana käyttää optio-oikeudet osakkeiden merkintään antamalla merkintä- ja maksuohjeet omalle arvo-osuustilinhoitajalleen.Optio-oikeuksilla 2016A merkityt uudet osakkeet haetaan listattavaksi Nasdaq Helsingin päälistalle Yhtiön vanhojen osakkeiden lisäerinä osakepääoman korotuksen tultua rekisteröidyksi.

Optio-ohjelman 2016 ehdot ja sekä optio-oikeuksilla tehtävien osakemerkintöjen hyväksymisaikataulu ovat nähtävissä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.capman.com/fi.  

CAPMAN OYJ

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja IR, p. 040 571 7895

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. www.capman.com/fi