Skip to content

CapMan Nordic Property Income -erikoissijoitusrahastolla vahva tuotto ensimmäisenä toimintavuotenaan – ostaa toimisto- ja tuotantokiinteistön Göteborgista

10/05/2019

CapMan Real Estate lehdistötiedote
10.5.2019 klo 9.00

CapMan Nordic Property Income -erikoissijoitusrahastolla vahva tuotto ensimmäisenä toimintavuotenaan – ostaa toimisto- ja tuotantokiinteistön Göteborgista

Erikoissijoitusrahasto CapMan Nordic Property Income (”CMNPI”) tuotti noin 13 prosenttia* vuonna 2018. Rahaston kuudes ja uusin hankinta on Göteborgissa sijaitseva toimisto- ja tuotantokiinteistö Kryddpepparn.

“Rahaston ensimmäisen vuoden kehitys on ollut erinomaista – vuonna 2018 CMNPI-rahaston kokonaistuotot olivat noin 13 prosenttia*. Meillä on vahva paikallinen osaaminen Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti uusia sijoituskohteita tasaiseen kassavirtatuottoon perustuvan strategiamme mukaisesti. Rahasto on avoin merkinnöille neljä kertaa vuodessa ja toivotamme uudet rahastosijoittajat koko Pohjoismaista tervetulleiksi”, kommentoi CapMan Real Estaten sijoitusjohtaja Sampsa Apajalahti.

Maaliskuussa 2019 CMNPI-rahasto teki uusimman hankintansa – Kryddpepparn 1 -kiinteistön. Pinta-alaltaan 8 000 neliömetrin kokoinen toimisto- ja tuotantokiinteistö sijaitsee Mölndalissa, 10 kilometriä etelään Göteborgin keskustasta. Kiinteistö ostettiin Billesiltä myynti- ja takaisinvuokraussopimuksella.

”Mölndal on yksi Göteborgin tunnetuimmista aluekeskuksista. Se on hyvin vakiintunut ja vahvasti kasvava kaupallinen alue ja tämä kiinteistö on erinomainen lisäys hyvin hajautettuun kiinteistösalkkuumme Pohjoismaissa”, kommentoi Anna Reuterskiöd, CapMan Real Estaten sijoitusjohtaja Ruotsissa.

CMNPI on neljä kertaa vuodessa auki oleva avoin erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa Pohjoismaiden kasvukaupungeissa sijaitseviin tasaista vuokrakassavirtaa tuottaviin kiinteistöihin. Rahastoa hallinnoi CapMan AIFM Oy, jolle Suomen Finanssivalvonta on myöntänyt vaihtoehtorahaston hoitajan (AIFM) toimiluvan.

CapMan Real Estate Oy on pohjoismainen pääomaisjoitusalan asiantuntija, joka toimii Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Lontoossa. CapMan Real Estaten palveluksessa on 30 sitoutunutta sijoitustoiminnan sekä pääomien ja kohteiden hallinnoinnin ammattilaista. Hallinnoimme kiinteistötuotteissamme noin 2,5 miljardin euron pääomia.

Lisätietoja antaa:

Sampsa Apajalahti, sijoitusjohtaja CapMan Real Estate, +358 40 575 2363
Anna Reuterskiöld, sijoitusjohtaja, CapMan Real Estate, +46 731 54 22 31

Lisätietoja ja avaintietoasiakirjat:
https://www.capman.com/fi/kiinteistosijoitukset/nordic-property-income/

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. www.capman.com/fi

* Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä sijoittajan tulee tutustua rahaston informaatiomateriaaleihin ja riskeihin. Rahaston viralliset informaatiomateriaalit ovat saatavilla yllämainitulta internetsivustolta.