Skip to content

CapMan julkaisee 1-6/2019 puolivuosikatsauksen torstaina 8.8.2019 – tiedotustilaisuuden webcast alkaa klo 10.00

01/08/2019

CapMan Oyj lehdistötiedote                                        
1.8.2019 klo 9.00

CapMan julkaisee 1-6/2019 puolivuosikatsauksen torstaina 8.8.2019 – tiedotustilaisuuden webcast alkaa klo 10.00

CapMan julkaisee puolivuosikatsauksen kaudelta 1.1. – 30.6.2019 torstaina 8.8.2019 n. klo 8.30. Yhtiö esittelee tuloksen klo 10.00 alkavassa analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki.

Tiedotustilaisuus on lisäksi seurattavissa suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://capman.videosync.fi/2019-q2-results. Tilaisuuden kieli on englanti. Tilaisuuden esitys on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/taloudelliset-katsaukset/ tilaisuuden jälkeen.

Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta tiedotustilaisuuteen osoitteeseen linda.tierala@capman.com. Webcastiin osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoitusta.

Tervetuloa!

Lisätietoja: 
Linda Tierala, johtaja, viestintä- ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

Webcast: https://capman.videosync.fi/2019-q2-results

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi