Skip to content

CapMan Real Estate sijoittaa BREEAM-sertifioituun toimistokiinteistöön Espoon Leppävaarassa

16/08/2019

CapMan Real Estate lehdistötiedote
16.8.2019 klo 9.00

CapMan Real Estate sijoittaa BREEAM-sertifioituun toimistokiinteistöön Espoon Leppävaarassa

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto ostaa Polaris Castor -toimistorakennuksen Espoon Leppävaarassa.

Polaris Castor on pinta-alaltaan 6 000 neliömetrin kokoinen toimistorakennus Leppävaarassa, joka on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista toimitilojen keskittymistä. Kiinteistö on osa Polaris Business Parkia ja sijaitsee hyvällä paikalla 1,5 km etäisyydellä Leppävaaran juna-asemalta, 20 minuutin matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja 25 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta.

Kiinteistö on laatutasoltaan moderni, BREEAM-sertifioitu ja osana Polaris Business Parkia se tarjoaa vuokralaisille modernit palvelut.

”Polaris Castor on mainio lisäys salkkuumme. Kiinteistön korkea laatu ja sijainti luovat hyvän lähtökohdan omistusjaksollemme ja odotamme, että pääsemme kehittämään kiinteistöä edelleen”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.

Polaris Castor on vuonna 2017 perustetun 425 milj. euron suuruisen CapMan Nordic Real Estate II -rahaston 14. sijoitus. Rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

CapMan Real Estaten palveluksessa on 30 sitoutunutta sijoitustoiminnan sekä pääomien ja kohteiden hallinnoinnin ammattilaista. Hallinnoimme kiinteistötuotteissamme noin 2,5 miljardin euron pääomia.

Lisätietoja:
Juhani Erke, partneri, CapMan Real Estate, 050 549 5104

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa.