Skip to content

CapMan Real Estate myy hoivakiinteistösalkun

05/12/2019

CapMan Real Estate lehdistötiedote                           5.12.2019 klo 15.00

CapMan Real Estate myy hoivakiinteistösalkun

Vuonna 2017 perustettu CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on myynyt 11 hoivakiinteistöä ruotsalaiselle Hemfosa Fastigheter -kiinteistöyhtiölle. Nyt toteutettu kauppa on rahaston ensimmäinen irtautuminen.

Edelleen sijoitusvaiheessa oleva CapMan Nordic Real Estate II -rahasto on rakentanut ja kehittänyt 11 hoivakodista koostuvan kiinteistösalkun vuosien 2017­–2019 aikana. Kiinteistöt sijaitsevat Suomessa kasvavilla alueilla, ja niiden vuokrattava yhteispinta-ala on noin 20 900 neliömetriä. Kiinteistöt on täyteen vuokrattu pitkillä vuokrasopimuksilla.

“Olemme tyytyväisiä CapMan Nordic Real Estate II -rahaston ensimmäiseen irtautumiseen. Olemme kehittäneet lyhyen aikavälin sisällä useasta modernista hoivakodista koostuvan kiinteistösalkun. Salkun myynti pitkäaikaiselle yhteiskuntakiinteistöihin keskittyvälle omistajalle täyttää rahaston tavoitteet”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri ja Suomen maajohtaja Juhani Erke.

425 milj. euron suuruinen CapMan Nordic Real Estate II -rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin sekä valikoivasti muihin kiinteistötyyppeihin vallitsevien megatrendien mukaisesti.

CapMan Real Estaten palveluksessa on 38 sitoutunutta sijoitustoiminnan sekä pääomien ja kohteiden hallinnoinnin ammattilaista. Hallinnoimme kiinteistötuotteissamme noin 2,5 miljardin euron pääomia.

Lisätietoja:

Juhani Erke, partneri, Suomen maajohtaja, CapMan Real Estate, 050 549 5104

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa.