Skip to content

CapMan Real Estate sijoittaa toiseen Polaris Business Parkissa sijaitsevaan kiinteistöön Espoon Leppävaarassa

20/12/2019

CapMan Real Estate lehdistötiedote
20.12.2019 klo 12.00

CapMan Real Estate sijoittaa toiseen Polaris Business Parkissa sijaitsevaan kiinteistöön Espoon Leppävaarassa

CapMan Nordic Real Estate II -rahasto ostaa Polaris Capella -toimistorakennuksen Espoon Leppävaarassa. Kiinteistö on rahaston toinen hankinta Polaris Business Parkista, josta rahasto osti Polaris Castor -toimistorakennuksen kesällä 2019. Rahasto omistaa nyt kaksi kolmesta Polaris Business Parkiin kuuluvasta kiinteistöstä.

Polaris Capella on pinta-alaltaan noin 6000 neliömetrin kokoinen vuonna 2009 valmistunut toimistorakennus Leppävaarassa, joka on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista toimitilojen keskittymistä. Polaris Business Park sijaitsee hyvällä paikalla 1,5 km etäisyydellä Leppävaaran juna-asemalta, 20 minuutin matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja 25 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta.

”Polaris Capella on mainio lisäys salkkuumme ja mahdollistaa entistä paremmin arvon kehittämisen koko Polaris Business Park -toimitilakeskittymässä”, kommentoi CapMan Real Estaten Suomen maajohtaja ja partneri Juhani Erke.

Polaris Capella on vuonna 2017 perustetun 425 milj. euron suuruisen CapMan Nordic Real Estate II -rahaston 17. sijoitus. Rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin sekä valikoivasti muihin kiinteistötyyppeihin vallitsevien megatrendien mukaisesti.

CapMan Real Estaten pohjoismaisen organisaation palveluksessa on yli 40 sitoutunutta kiinteistösijoitustoiminnan ammattilaista. Hallinnoimme kiinteistötuotteissamme yli 2,5 miljardin euron kiinteistöomaisuutta.

Lisätietoja:  
Juhani Erke, partneri, CapMan Real Estaten Suomen maajohtaja, 050 549 5104

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa.