Skip to content

Muutoksia CapMan Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa

17/12/2019

CapMan Oyj pörssitiedote
17.12.2019 klo 16.00

Muutoksia CapMan Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Silvertärnan Ab on nimittänyt Föreningen Konstsamfundet r.f.:n toimitusjohtajan Stefan Björkmanin CapMan Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäseneksi 17.12.2019. Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö ei ole kymmenen suurimman osakkeenomistajan joukossa 21.11.2019 toteutuneen omistusmuutoksen seurauksena ja Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiön hallituksen jäsen Patrick Lapveteläinen on jättänyt nimitystoimikunnan. CapMan Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta koostuu yhtiön neljän suurimman osakkeenomistajan edustajasta ja siihen kuuluu

  • Stefan Björkman, toimitusjohtaja, Föreningen Konstsamfundet r.f., Silvertärnan Ab:n edustaja,
  • Mikko Mursula, sijoitusjohtaja, Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen,
  • Ari Tolppanen, Oy Inventiainvest Ab, sekä
  • Mikko Kalervo Laakkonen.

Nimitystoimikuntaan kuuluu lisäksi asiantuntijajäsenenä CapMan Oyj:n hallituksen puheenjohtaja.

CAPMAN OYJ

Linda Tierala
Johtaja, viestintä ja IR

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa.