Skip to content

Christian Borgström ja Maximilian Marschan on nimitetty CapManin johtoryhmän jäseniksi

30/01/2020

CapMan Oyj pörssitiedote / muutoksia johtoryhmässä                        
30.1.2020 klo 8.35

Christian Borgström ja Maximilian Marschan on nimitetty CapManin johtoryhmän jäseniksi

CapManin palveluliiketoimintakokonaisuuteen kuuluvien JAM Advisorsin sekä CaPSin managing partnerit Christian Borgström ja Maximilian Marschan on nimitetty CapMan Oyj:n johtoryhmän jäseniksi alkaen 1.2.2020.

Christian Borgström, KTM, on raportointia, analyysia ja sijoituspalvelua tarjoavan JAM Advisorsin managing partner ja yksi perustajista. Borgströmilla on yli 25 vuoden kokemus finanssialalta ja hän on toiminut omaisuudenhoidon ja yritysanalyysin tehtävissä muun muassa Citibankissa, Henki-Sammossa, Evli rahastoyhtiössä, Aktia rahastoyhtiössä, Nordea Luxemburgissa ja EFG Bank Helsingissä.

Maximilian Marschan, KTM, on CaPSin (CapMan Procurement Services) perustaja ja vastaa CaPSin liiketoiminnasta Suomessa ja Ruotsissa. Marschan aloitti CapManissa vuonna 2009. Sitä ennen hän on toiminut myynnin johtotehtävissä sekä Suomessa että kansainvälisesti muun muassa Lumenessa ja Teliassa yli 10 vuoden ajan.

”Vuonna 2010 perustettu CaPS on ollut nopeasti kasvaneen palveluliiketoimintamme kulmakivi ja JAM Advisors, josta hankimme enemmistöosuuden viime vuoden alussa, on kehittynyt omistusaikanamme hyvin. Palveluliiketoimintasegmentin merkitys CapManin tulokselle on korostunut viime vuosien aikana ja siksi on tärkeää, että CaPSin ja JAM Advisorsin vetäjät ovat edustettuina konsernin johtoryhmässä. Maximilian ja Christian ovat kehittäneet liiketoiminta-alueitaan määrätietoisesti eteenpäin ja olen erittäin iloinen nyt syventyvästä yhteistyöstämme”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Joakim Frimodig.

Lisätietoja:
Joakim Frimodig, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665
Christian Borgström, managing partner, JAM Advisors, p. 040 595 5393
Maximilian Marschan, managing partner, CaPS, p. 050 591 1282

CAPMAN OYJ

JAKELU

Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi