Skip to content

CapManin vuosikertomus vuodelta 2019, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemispolitiikka on julkaistu

18/02/2020

CapMan Oyj Tilinpäätös ja toimintakertomus
18.2.2020 klo 08.30

CapManin vuosikertomus vuodelta 2019, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemispolitiikka on julkaistu

CapManin vuosikertomus vuodelta 2019 on julkaistu CapManin verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi/vuosikertomukset/. Vuosikertomus on lisäksi tämän tiedotteen liitteenä pdf-tiedostona.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Yhtiön selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä hallituksen ja toimitusjohtajan palkitsemispolitiikka on myös julkaistu erillisinä tiedostoina, jotka on saatavilla CapManin verkkosivuilla osoitteissa https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/ ja https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/palkitseminen/ sekä tämän tiedotteen liitteinä.

CAPMAN OYJ

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

Liitteet:
CapMan-Oyj-2019-Vuosikertomus
CapMan-Oyj-2019-Selvitys-hallinto-ja-ohjausjarjestelmasta
CapMan-Oyj-Palkitsemispolitiikka

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.