Skip to content

Kysymyksiä ja vastauksia koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksista CapManin toimintaan

20/03/2020

CapMan lehdistötiedote
20.3.2020 klo 8.30

Kysymyksiä ja vastauksia koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksista CapManin toimintaan

CapMan julkaisee kysymyksiä ja vastauksia (Q&A) koronaviruspandemian vaikutuksista CapManin toimintaan. Q&A on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.capman.com/fi/koronavirus-faq/ ja yhtiö päivittää dokumenttia tilanteen kehittyessä.

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, CapMan Oyj, puh. 040 571 7895

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.