Skip to content

Heikki Vesterinen CapMan Growthin uudeksi partneriksi

07/05/2020

CapMan Growth on nimittänyt uudeksi partneriksi Heikki Vesterisen (KTM, eMBA) vahvistamaan tiimiä suunnitellun uuden rahaston perustamisen vauhdittamiseksi.

Heikillä on yli 15 vuoden kokemus kasvurahoituksen parista sekä kokemusta toimialalta pankkitoiminnan, yritysjärjestelyjen, neuvonnannon sekä vähemmistö- ja enemmistösijoittamisen näkökulmista. Heikki siirtyy CapManille KPMG:ltä, jossa hän on toiminut pääomasijoitussektorista vastaavana johtajana. Ennen uraansa KPMG:llä Heikki on toiminut muun muassa toimitus- ja talousjohtajana Sievi Capital Oyj:ssä sekä vähemmistösijoitusten parissa Tesillä. Lisäksi Heikillä on vankkaa hallitustyökokemusta vuosien ajalta useilta eri toimialoilta.

“Olen työskennellyt Growth-tiimin jäsenten kanssa tiiviisti lukuisissa eri yhteyksissä urallani ja odotan innolla yhteistyön jatkumista samassa tiimissä”, Heikki kertoo.

”Pitkä yhteistyömme Heikin kanssa on ollut menestyksekästä. Ensimmäisen Growth-rahastomme yhteydessä olemme työskennelleet useiden sijoituskohteidemme yhteydessä ja olemme todella tyytyväisiä saadessamme Heikin vahvistamaan tiimiämme uusien sijoituksien toteuttamisessa ja kohdeyritysten hallitustyöskentelyssä”, CapMan Growthin managing partner Juha Mikkola kertoo.

CapManin Growth-tiimi etsii aktiivisesti voimakasta kasvua tavoittelevia yrityksiä, jotka ovat jo ohittaneet start-up vaiheen, tehden niihin merkittäviä vähemmistösijoituksia ja kehittäen aktiivisena omistajana yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. CapMan Growthin portfolioon kuuluu tällä hetkellä kymmenen kasvuyritystä.

Lisätietoja:
Juha Mikkola, managing partner, CapMan Growth, p. +358 50 5900522

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.