Skip to content

CapMan julkistaa 1–6 2020 puolivuosikatsauksen torstaina 6.8.2020

30/07/2020

CapMan Oyj lehdistötiedote
30.7.2020 klo 8.00

CapMan julkistaa 1–6 2020 puolivuosikatsauksen torstaina 6.8.2020  

CapMan julkistaa 1–6 2020 puolivuosikatsauksen torstaina 6.8.2020 n. klo 8.30. Yhtiö esittelee tuloksen klo 10.00 alkavassa tiedotustilaisuudessa, joka on seurattavissa webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://capman.videosync.fi/2020-q2-results. Tilaisuuden kieli on englanti. Puolivuosikatsaus sekä tilaisuuden esitys ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/taloudelliset-katsaukset/ julkistuksen jälkeen.

Analyytikot, institutionaaliset sijoittajat sekä lehdistön edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tiedotustilaisuutta CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Ludviginkatu 6 klo 10.00. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta tiedotustilaisuuteen osoitteeseen linda.tierala@capman.com. Webcastiin osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoitusta.

Lisätietoja: 
Linda Tierala, johtaja, viestintä- ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

Webcast:
6.8.2020 klo 10.00
https://capman.videosync.fi/2020-q2-results

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi