Skip to content

CapMan Oyj:n osakkeiden merkintä optio-oikeudella 2016A

25/09/2020

CapMan Oyj pörssitiedote                              25.9.2020 klo 10.50

CapMan Oyj:n osakkeiden merkintä optio-oikeudella 2016A

CapMan Oyj:n optio-oikeuksilla 2016A on 30.5.2020 – 4.9.2020 ajanjaksolla merkitty yhteensä 106 050 uutta yhtiön osaketta. Tehtyjen merkintöjen merkintähinta 62 569,50 euroa kirjataan kokonaisuudessaan sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Merkintöjen seurauksena CapMan Oyj:n osakkeiden lukumäärä nousee 156 444 470 osakkeeseen.

Optio-oikeuksien perusteella merkityt osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin 25.9.2020. Uudet osakkeet tuottavat omistajilleen osakkeenomistajan oikeudet rekisteröintipäivästä lähtien.

Osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:ssä yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa 28.9.2020 alkaen.

Merkintäaika optio-oikeudella 2016A alkoi 1.5.2019 ja päättyy 30.4.2021.

Optio-oikeuksilla 2016 merkittyjen osakkeiden merkintä ja listausaikataulu on nähtävissä yhtiön verkkosivuilla https://www.capman.com/fi.

Optio-ohjelmien 2016 ehdot ja lisätietoja ovat nähtävissä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi.

Lisätietoja:

CAPMAN OYJ

Linda Tierala,
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lue lisää www.capman.com/fi.