Skip to content

CapManin hankintapalvelu CaPS laajenee Baltiaan – perustaa yhteisyrityksen BaltCapin kanssa

16/09/2020

CapMan/CaPS lehdistötiedote
16.9.2020 klo 09.00

CapManin hankintapalvelu CaPS laajenee Baltiaan – perustaa yhteisyrityksen BaltCapin kanssa

CapManin hankintapalvelu CaPS vauhdittaa kansainvälistä laajentumistaan tuomalla hankintapalvelukonseptinsa Baltian alueelle. Uusi CaPS Baltics on yhteisyritys alueen johtavan pääomasijoittajan BaltCapin kanssa.

Maantieteellinen laajentuminen on jatkoa CaPSin toiminnalle Ruotsissa ja tarjoaa keskitetyn ei-strategisten tuotteiden ja palveluiden hankinnan BaltCapin yli neljällekymmenelle kohdeyhtiölle sekä nykyisille CaPSin jäsenyrityksille, joilla on toimintaa Baltiassa.

”Liiketoiminnan laajentaminen Baltiaan on luonnollinen kehityssuunta, sillä monet jäsenyrityksemme toimivat alueella ja näemme siellä merkittäviä kasvumahdollisuuksia. Yhteistyritys BaltCapin kanssa osoittaa CaPSin konseptin skaalautuvuuden, sillä käytämme samoja prosesseja ja työkaluja koko laajan yritys- ja markkinakirjomme läpi auttaessamme yrityksiä kehittämään hankintatoimintaansa. Harkitsemme jatkuvasti uusia kategorioita ja palveluita, jotka voisivat tuoda lisäarvoa jäsenillemme. Arvioimme myös uusia mahdollisia markkinoita, joihin CaPS-konseptia voisi seuraavaksi viedä”, kertoo Maximilian Marschan, CaPSin managing partner.

”Olemme innoissamme saadessamme CaPS-palvelut kohdeyhtiöidemme käyttöön. Hankintojen tehostamisesta ja systemaattisesta toteuttamisesta on suuri arvo kasvavalle portfoliollemme. CaPSin saavutukset viimeisen vuosikymmenen aikana jäsenyritysten säästöjen toteuttamisessa ja asiakastyytyväisyyden parantamisessa Suomessa ja Ruotsissa ovat merkittäviä. Uskomme, että palvelu tarjoaa myös meille selkeän kilpailuedun menestyvien yritysten rakentamisessa”, kertoo BaltCapin managing partner Martin Kõdar.

CaPS Balticin hankintajohtaksi on nimitetty Hannes Laaser, jolla on yli 15 vuoden kokemus hankinnan ja johtamisen parista. Laaser siirtyy CaPSille Glamox Groupista, jossa hän vastasi suorista ja epäsuorista materiaalihankinnoista. Laaserin vastuulla on uusien jäsenten hankinta sekä kilpailutukset uusille kategorioille ja palvelukumppaneille Baltian alueella. Hän työskentelee Tallinnassa.

”Olen iloinen saadessamme Hanneksen mukaan tiimiimme. Hänen kokemuksensa ja verkostonsa ovat erinomaiset uutta markkinaa rakentaessa ja sen palvelemisessa”, Marschan sanoo.

Lisätietoja:
Maximilian Marschan, managing partner, CaPS, p. +358 50 591 1282

CaPS
CaPS (CapMan Procurement Services) on hankintapalvelu, joka keskittää jäsenyritystensä ei-strategisten tuotteiden ja palveluiden hankintoja Suomessa, Ruotsissa sekä Baltiassa yhteisyrityksen kautta. CaPSilla on yli 200 jäsenyritystä, jotka yhteensä työllistävät yli 80 000 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa, ja niiden yhdistetty liikevaihto on 15 mrd. euroa. Verkostolla on yli 250 kumppania, jotka hyötyvät suuremmista hankintavolyymeista sekä myynnin keskittymisestä yhteen kanavaan. Palvelu tarjoaa lisäarvoa verkostolleen säästöjen, tehokkaamman hankinnan sekä uusien asiakassuhteiden myötä. CaPS perustettiin vuonna 2010 ja se toimii osana pääomasijoitusyhtiö CapMania. Lisätietoja osoitteessa www.caps.fi

BaltCap
BaltCap on suurin Baltiassa toimiva pääomasijoittaja, joka sijoittaa buyout-, kasvu-, venture- ja infrastruktuurikohteisiin. Lisätietoja osoitteessa www.baltcap.com