Skip to content

CapMan Mentors -ohjelman haku alkaa

05/11/2020

Lanseeraamme ylpeinä CapMan Mentors -ohjelman tavoitteena tukea yrittäjiä sekä sellaisena menestystä tavoittelevia.

CapMan Mentors auttaa yrityksiä löytämään polkunsa ja ratkaisemaan kasvun pullonkauloja. Ansioituneet pitkän linjan pääomasijoittajat, jotka toimivat CapMan for Good -säätiön taustajoukoissa, ovat auttaneet yrityksiä menestymään jo yli 30 vuoden ajan. He avaavat nyt työkalupakkiaan sekä verkostojaan pienten yrittäjävetoisten ja kunnianhimoisten liiketoimintojen kehittämiseen. Voit olla siipiäsi kokeileva nuori yrittäjä tai jo pidempään toimintaa harjoittanut konkari, joka kaipaa uutta virtaa ja näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen. Tärkeintä on, että toimintasi vaikuttaa positiivisesti yhteiskunnan kehitykseen tuotteen tai palvelun, työllistämismahdollisuuksien tai yrityksen mission kautta.

Lue lisää ohjelmasta ja hae osoitteessa www.capmanforgood.org.