Skip to content

CapMan Growth mukaan tukemaan Emblasoft Test & Measurement -ohjelmistoyritystä

11/01/2021

CapMan Growth yhdistää voimansa entisten kohdeyrityksensä yrittäjien kanssa televiestintäalan testausratkaisujen kehittämisessä.

CapMan Growth sijoittaa ruotsalaiseen Emblasoft Test & Measurement -ohjelmistoyritykseen, joka tarjoaa ohjelmistopohjaisia testausratkaisuja tietoliikenne- ja telekommunikaatioalalle. Ohjelmisto auttaa tieto- ja viestintäpalveluntarjoajia ja laitemyyjiä toimittamaan ensiluokkaisia ja häiröttömiä palveuita asiakkailleen.

Viime vuodet Emblasoft Test & Measurement on keskittynyt kehittämään 5G verkon testausta.

“Verkkoyhteydet ovat edelleen kehittyvä alue. Kasvava 5G-markkina nopeuttaa laadukkaiden testausratkaisujen tarvetta telekommunikaatioalalla. Emblasoftin teknologia mahdollistaa entistä paremmat ja nopeammat testausratkaisut”, kertoo CapMan Growthin investment associate Robin Tallberg.

Emblasoft Test & Measurement irtautuu omaksi yrityksekseen Emblasoftista (aiemmin Polystar), johon CapMan Growth sijoitti vuonna 2017 ja irtautui onnistuneesti kahden vuoden omistuksen jälkeen. Emblasoftin toimitusjohtaja Mikael Grill jatkaa Emblasoft Test & Measurementin vetovastuussa.

”On hienoa jatkaa yhteistyötä Mikaelin kanssa. Tunnemme hänen yrittäjähenkisyytensä ja taitonsa viedä eteenpäin maailmanluokan ohjelmistoratkaisuja. Lisäksi olemme iloisia siitä, että portfoliomme laajenee Ruotsissa”, Tallberg kertoo.

Lisätietoja:

Robin Tallberg, Investment Associate, CapMan Growth, +358 50 5961135

CapMan Growth on johtava suomalainen kasvusijoittaja, joka tekee merkittäviä vähemmistösijoituksia startup-vaiheen jo ohittaneisiin, merkittävään kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtääviin yrityksiin. CapMan Growth on osa CapMania, johtavaa pohjoismaista pääomasijoittajaa. CapMan on kehittänyt satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luonut merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. CapMan hallinnoi yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja toimii laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueet kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. capman.com

Emblasoft Test & Measurement
emblasoft.com