Skip to content

CapMan julkistaa vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen torstaina 4.2.2021

28/01/2021

CapMan Oyj lehdistötiedote
28.1.2021 klo 8.30

CapMan julkistaa vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen torstaina 4.2.2021  

CapMan julkistaa vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteen torstaina 4.2.2021 n. klo 8.30. Yhtiö esittelee tuloksen klo 9.00 alkavassa tiedotustilaisuudessa, joka on seurattavissa webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://capman.videosync.fi/2020-q4-results. Tilaisuuden kieli on englanti. Tilinpäätöstiedote sekä tilaisuuden esitys ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/taloudelliset-katsaukset/ julkistuksen jälkeen.

Webcast on avoin kaikille eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoitusta. Koronavirustilanteesta johtuen emme järjestä tiedotustilaisuutta toimistollamme.

Lisätietoja: 
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

Webcast:
4.2.2021 klo 9.00
https://capman.videosync.fi/2020-q4-results

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3,5 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi