Skip to content

CapMan Wealth Services vahvistaa varainhoitotiimiänsä – rekrytoi huippuosaajia Suomesta ja Ruotsista

21/01/2021

CapMan lehdistötiedote 21.1.2021 klo 9.00

CapMan Wealth Services vahvistaa varainhoitotiimiänsä – rekrytoi huippuosaajia Suomesta ja Ruotsista

CapMan Wealth Services on asiakaskeskeinen varainhoitoyhtiö, joka palvelee   instituutioita, säätiöitä, perheyhtiöitä ja varakkaita yksityishenkilöitä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen sijoittajakohtaisesti räätälöityjä palvelu- ja tuotekokonaisuuksia sekä listaamattomassa että listatussa markkinassa. CapMan Wealth Services on alkuvuonna 2021 rekrytoinut tiimiinsä neljä uutta varainhoidon, vaihtoehtoisen sijoittamisen ja markkinoinnin ammattilaista.

Mikael Falck (CAIA, KTM) aloittaa private assets -johtajana ja tulee vastaamaan CapMan Wealth Services -yhtiön listaamattomista sijoituksista. Hän tulee CapManille ruotsalaisesta julkisen sektorin eläkevakuutusyhtiö Kåpanista, jossa hän on viimeiset viisi vuotta vastannut vaihtoehtoisista sijoituksista, mukaan lukien pääomasijoituksista, kiinteistösijoituksista ja infrastruktuurisijoituksista. Sitä ennen hän toimi johtavana salkunhoitajana Nordea Investment Managementissä Tukholmassa. Mikaelilla on yli 15 vuoden kokemus listaamattomista sijoituksista.

Piia Nyberg (KTM) aloittaa varainhoidon johtajana. Hän tulee CapManille Handelsbankenilta, jossa hän toimi sijoitusjohtajana ja senior private bankerina vastaten Kampin ja Ruoholahden konttorien private banking -asiakkaista sekä uusasiakashankinnasta.

Aaron Paulakorpi (merkon.) aloittaa varainhoidon johtajana. Hän tulee CapManille LähiTapiolasta, jossa hän vastasi Varsinais-Suomen private banking -toiminnasta sekä UHNW-yksityisasiakkaista ja -perheistä.

Pauliina Puputti (KTM) aloittaa markkinointi ja myyntikonseptiasiantuntijana. Hän tulee tiimiin Mandatumilta, jossa hän kehitti ja toteutti asiakasrajapinnan materiaaleja myynnin tueksi.

Listaamattomat sijoitukset on kasvava markkina, joka kiinnostaa entistä laajempaa asiakaskuntaa. CapMan Wealth Servicen kautta myös pienemmät institutionaaliset sijoittajat, säätiöt, perheet sekä varakkaat yksityishenkilöt voivat sijoittaa pääomarahastoihin ja vastaaviin tuotteisiin, jotka ovat CapManin ydinosaamista. Pääsy parhaisiin tuotteisiin, sijoituksista raportointi sekä listaamattoman markkinan osaaminen yhdistetään ainutlaatuiseksi palvelukokonaisuudeksi asiakkaille.

”Olemme erittäin iloisia uusista kollegoistamme ja heidän taloomme tuomasta osaamisestaan ja verkostoistaan. Vahvistuneen tiimimme avulla tarjoamme laajenevalle asiakaskunnalle pääsyn sekä listaamattomiin että listattuihin sijoituskohteisiin maailmanlaajuisesti.”, sanoo CapMan Wealth Services -yhtiön managing partner Christian Borgström.

CapMan Wealth Services on CapManin määräysvaltaomisteinen tytäryhtiö, jonka palveluksessa on 12 varainhoidon ammattilaista. Yhtiöllä on Finanssivalvonnan SIPA-toimilupa.

Lisätietoja: 
Christian Borgström, managing partner, CapMan Wealth Services, p. 040 595 5393

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3,5 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lue lisää osoitteissa wealth.capman.com ja www.capman.com/fi ja.