Skip to content

CapManin vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu

23/02/2021

CapMan Oyj Pörssitiedote / Tilinpäätös ja toimintakertomus                  23.2.2021 klo 09.00

CapManin vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu

CapMan on tänään julkaissut vuosikertomuksen vuodelta 2020 osoitteessa www.capman.com/fi/vuosikertomukset/. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

CapMan julkaisee vuosikertomuksen ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. XBRL-merkinnät eivät ole kuuluneet tilintarkastuksen piiriin, mutta tiedot ovat varmennettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti tilintarkastusyhteisö Ernst & Youngin toimesta. Vuosikertomus on saatavilla pdf- ja xHTML-muodoissa osoitteesta www.capman.com/fi/vuosikertomukset/ ja tämän tiedotteen liitteenä.

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportti on julkaistu myös erillisinä pdf-tiedostoina osoitteessa www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/ sekä www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/palkitseminen/ sekä tämän tiedotteen liitteinä.

CAPMAN OYJ

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 040 5717895

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä lähes neljän miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.